Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Maattabellen

Maatvoering fietskleding en -accessoires

Vraagt u zich af welke maat het beste bij uw lichaam past? Maak dan gebruik van deze maattabellen. Erg handig, omdat de maten kunnen verschillen per merk. Zo valt kleding van BBB bijvoorbeeld iets kleiner uit dan de kleding van AGU. Deze onderstaande tabellen helpen u op weg.

AGU en Bike Totaal kleding en accessoires

Bij het Alkmaarse AGU zijn ze gek op fietsen. Of het nu gaat om een renner in de Tour de France, een forens of fietsvrienden op zondagochtend; AGU houdt fietsers droog en biedt comfort tijdens vele uren in het zadel. Voor onze eigen lijn met Bike Totaal fietskleding werken wij ook samen met AGU. U kunt onderstaande tabel aanhouden.

BBB kleding en accessoires 

Al meer dan 20 jaar is BBB Cycling, Part of your ride. In 1998 besloten de twee gepassioneerde ex-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons het bedrijf BBB op te richten. Als voormalig wielrenners begrepen zij wat een fietser nodig heeft en zodoende begonnen ze kwalitatief goede fietsproducten te ontwerpen.

Shimano kleding en accessoires 

Shimano zoals we het nu kennen is in 1965 opgericht. Hun missie is om een ​​uitstekende leverancier en een waardevolle partner te zijn voor alle klanten in de Europese fietsindustrie.

Lazer fietsaccessoires 

Al sinds 1919 is het Belgische Lazer toonaangevend in de fietsindustrie op het gebied van innovatie, ontwerp, veiligheid en technologie. Hoewel Lazer-producten ondertussen in meer dan 50 landen verkrijgbaar zijn, zijn ze hun roots niet vergeten: ze testen de ontwerpen nog steeds toerend over geplaveide boerderijwegen in België.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen