Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Contact

Adres en contact

Bakkerstraat 8
6671 AB ZETTEN

info@dikfranken.nl
Tel. 0488 45 21 57

BTW: NL817825563B01
KVK: 09169895
IBAN: NL64RABO0112860052

Onze openingstijden

Maandag 08:00-18:00
Dinsdag 08:00-18:00
Woensdag 08:00-18:00
Donderdag 08:00-18:00
Vrijdag 08:00-18:00
Zaterdag 08:00-17:00
Zondag Gesloten

Onze merken:

Dutch ID, Gazelle, Giant, Koga, Puky, Trenergy, Klever, E-bike das Original

Onze services:

Zadelmeting, Fietsverzekering, Fietsreparatie, Leenfiets, Fiets inruilen, Service & Onderhoudspakket, Fietslease/Betalen in termijnen

Over ons

Bike Totaal Dik Franken Tweewielers is een begrip in de Betuwe. Wij bestaan al ruim 45 jaar en zoals u van ons gewend bent, gaan wij voor kwaliteit en service! Wij geven onze klanten deskundig advies, met eventueel een bodymeting voor de juiste maat en het model en type fiets, waar de klant om vraagt. Wij hebben verschillende topmerken als dealerschap zoals: Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Giant, Klever, Trenergy, Cortina, Puky en eigen merk Dutch ID. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in elektrische fietsen, race fietsen, ATB fietsen en hebben wij een uitgebreid assortiment kinderfietsen en kinderzitjes. Bij onze elektrische fietsen hebben wij als service een demo/test fiets om de klant te laten ervaren, hoe deze onzichtbare ondersteuning  u veel fietsplezier kan geven, bij tegenwind en /of beklimming van viaducten en heuvels van het landschap uit verschillende regio`s. Er is ook een ruime keus in (jong) gebruikte fietsen/occasions! Daarnaast hebben we een groot assortiment in fietskleding voor de sportieve fietser en regenkleding. Heeft u last van zadelpijn? Dan hebben wij de oplossing! Met een modern zadelmeetsysteem kunnen we vaststellen welk zadel het best bij u past. Hiermee kan ruim 90% van de zadelklachten worden verholpen en kunt u weer plezierig fietsen! Ook een bodyscan is mogelijk, voor het perfect aanmeten van een fiets. Als service worden de fietsen bij uw thuis bezorgd en/of opgehaald, dit geldt voor nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, of eventueel reparatie fietsen. Bij reparatie van uw fiets, ook elektrisch,  hebben wij altijd een leenfiets ter beschikking.

Als gemeentewinnaar bij de Fietsenwinkel van het jaar 2018 verkiezing heten wij u graag welkom aan de Bakkerstraat in Zetten!

Team Bike Totaal Dik Franken Tweewielers

Route

Neem contact op met Bike Totaal Dik Franken, Zetten

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen