Geschiedenis

Dik Franken Tweewielers is een begrip in de Betuwe. Wij bestaan al ruim 45 jaar en zoals u van ons gewend bent, gaan wij voor kwaliteit en service! Wij geven onze klanten deskundig advies, met eventueel een bodymeting voor de juiste maat en het model en type fiets, waar de klant om vraagt.
 
Wij hebben verschillende topmerken als dealerschap zoals: Gazelle, Batavus, Koga, Sparta, Giant, Merida ,Trenergy , Cortina , Puky en eigen huismerk Raleigh.
Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in elektrische fietsen, race fietsen, ATB fietsen en hebben wij een uitgebreid assortiment kinderfietsen en kinderzitjes.
Bij onze elektrische fietsen hebben wij als service een demo/test fiets om de klant te laten ervaren, hoe deze onzichtbare ondersteuning  u veel fietsplezier kan geven, bij tegenwind en /of beklimming van viaducten en heuvels van het landschap uit verschillende regio`s.
Ook de keus in fietskleding voor de sportieve fietser en regenkleding is groot.
 
Heeft u last van zadelpijn? Dan hebben wij de oplossing! Met een modern zadelmeetsysteem kunnen we vaststellen welk zadel het best bij u past. Hiermee kan ruim 90% van de zadelklachten worden verholpen en kunt u weer plezierig fietsen!
Ook een bodyscan is mogelijk, voor het perfect aanmeten van een fiets.
 
Er is ook een ruime keus in (jong) gebruikte fietsen/occasions!
 
Als service worden de fietsen bij uw thuis bezorgd en/of opgehaald, dit geldt voor nieuwe fietsen, gebruikte fietsen, of eventueel reparatie fietsen. Bij reparatie van uw fiets, ook elektrisch,  hebben wij altijd een leenfiets ter beschikking.
 
Wij heten u graag welkom aan de Bakkerstraat in Zetten!
www.dikfranken.nl
 
Met vriendelijke groet,
Dik Franken Tweewielers