Klever

Klever is de fabrikant voor commuter bikes, speed pedelecs en enorm comfortabele vol geveerde e-bikes. Een Klever elektrische fiets is zeer herkenbaar door zijn uitgesproken en moderne styling en zeer stevig robuust frame, het zijn fietsen die het commuter gebruik met gemak aankunnen! 

De BIACTRON achterwielmotor, welke bij ieder model gebruikt wordt, is fluisterstil en heeft een hoog koppel waarmee klimmen en wegrijden een feestje worden. Door de kracht- en rotatiesensor in combinatie met een geavanceerde controller geeft een Klever een zeer soepele rijervaring. Met de Klever X rij je een stoere commuter bike welke je dagelijkse ritten tot een fun-ride maken, met de Klever B heb je de meest comfortabele toertocht en met de Klever Q kom je zelfs op vakantie overal!  
Klever B X Q

Speed-pedelec

De Klever X-Speed en B-Speed zijn allebei uitstekende speed-pedelecs. Doordat het systeem met twee verschillende sensoren werkt, een trap-rotatiesensor, speedsensor en krachtsensor, rijdt deze e-bike met gemak 45km/h! De fietsen zijn uitgevoerd met een zeer stabiel robuust frame en high-end onderdelen. Geschikt voor elke dag, door weer en wind.

Klever X-Speed Limited Speed-pedelec

Mobiele showroom

Wanneer je interesse hebt in een Klever e-bike of speed-pedelec, maar het komt je niet zo goed uit om onze showroom in het Betuwse Zetten te bezoeken, dan komen we graag naar je toe! Met de fietsen in de bus waar je graag op zou willen rijden zal onze Klever specialist Nick van Dusschoten je bezoeken en van alle informatie voorzien. Natuurlijk hoort een echte proefrit ook bij onze service! 
Dus heb je interesse in een proefrit? Bel of app dan met Nick op 06-28760110 of stuur een mailtje naar nick@dikfranken.nl. Samen maken we dan een afspraak op een tijdstip wanneer het jou uitkomt.
 
Meer weten over Klever? Check de video of klik hier voor onze exclusieve Klever website.