Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

E-bike huren/leasen 3 jaar (LeaseGemak)

Huur of lease een e-bike voor 3 jaar via LeaseGemak

Een e-bike leasen via LeaseGemak, hoe werkt dat?

Bent u op zoek naar een (elektrische) fiets, maar ziet u op tegen de aanschafkosten? Of wilt u gewoon graag volledig worden ontzorgd? Dan bent u bij Bike Totaal aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om een elektrische fiets naar keuze te leasen.

Dankzij onze samenwerking met LeaseGemak, is het mogelijk om geheel zorgeloos te genieten van een (elektrische) fiets naar keuze voor een vast bedrag per maand. U least echter niet alleen de (elektrische) fiets. Zoals u van Bike Totaal gewend bent, krijgt u hier ook zeer goede service bij:

1. Fiets naar keuze, rijklaar afgeleverd
De door u uitgekozen fiets wordt volledig door uw Bike Totaal winkel rijklaar gemaakt. U kunt er dus zo op wegfietsen!

2. Servicebeurten
Bij de leaseovereenkomst zitten maar liefst 5 servicebeurten inbegrepen die ook door uw Bike Totaal winkel worden uitgevoerd. Dit betekent dat uw fiets ieder half jaar volledig wordt nagekeken om hem in topconditie te houden!

U hoeft overigens niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor een servicebeurt, u ontvangt van uw Bike Totaal winkel ieder half jaar automatisch per e-mail met uitnodiging om een afspraak te maken voor de benodigde servicebeurt.

3. Uitgebreide verzekering
Bij de leaseovereenkomst zit de ENRA Optimaal verzekering inbegrepen. Deze verzekering bestaat uit:

  • Een schadeverzekering;
  • Een diefstalverzekering;
  • Verhaalsrechtsbijstand;
  • Ongevallen opzittendenverzekering.

Zo loopt u minimaal risico!

4. Pechhulpservice
Onderdeel van de leaseovereenkomst is ook de pechhulpservice. Laten we hopen dat het nooit nodig is, maar mocht u onverhoopt toch eens met pech onderweg staan, dan kun u in héél Europa en 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulpservice. Zij zullen u en de fiets dan ophalen en terugbrengen naar huis of naar de dichtstbijzijnde fietsenwinkel.

5. Service van uw eigen Bike Totaal winkel
Mocht u ooit vragen hebben over de fiets of mocht er ooit iets met de fiets aan de hand zijn, dan kunt te allen tijde terecht bij uw eigen Bike Totaal fietsenwinkel! Wel zo makkelijk!

U least dus niet alleen een (elektrische) fiets, u least gemak!

Bekijk hier het uitgebreide aanbod van LeaseGemak

In samenwerking met:

Bike Totaal        

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen