Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Koga Signature

Koga Signature; maatwerk, met de hand gebouwd

Met een Koga ben je verzekerd van ultiem fietsplezier, dit geldt in het bijzonder voor fietsen uit de Koga Signature serie. Door het toepassen van het beste aluminium of carbon, gebruik van hoogwaardige onderdelen en slim design weet Koga van iedere fiets een bijzondere bike te maken. En dat voel je!

Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in de fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee basismodellen een WorldTraveller-S of een GrandTourer-S.

Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken. Natuurlijk kunnen wij je deskundig adviseren wat de beste keuze is, in onze showroom staan demo-fietsen om te testen en zullen we samen in alle rust jouw perfecte fiets samenstellen! Ook kunnen we je alles vertellen over de Rohloff versnellingsnaaf en de Gates Belt-drive tandriemaandrijving.

Koga showroom Dik Franken Tweewielers Zetten

Naast dat wij je uitgebreid adviseren bij het samenstellen van je nieuwe Koga leveren wij de fiets enkel met ons gouden service pakket, hiermee ben je verzekerd van de meest optimale service.

Ga alvast aan de slag en kijk welke uitgebreide mogelijkheden er zijn. Klik nu hier om jouw ultieme bike samen te stellen!

Koga Signature by Dik Franken Tweewielers Zetten

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen